Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Στη Διαπασών 5ο Τεύχος


Αγαπητοί αναγνώστες,
Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τη στήριξή σας, η οποία μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με το ίδιο κέφι, μεράκι, αλλά και να προσπαθούμε κάθε φύλλο μας να είναι ακόμα καλύτερο και μέσα από αυτήν την εφημερίδα να γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι!
Η συνδρομή σας σε αυτή μας την προσπάθεια, ωστόσο, δεν ήταν μόνο ηθική. Με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από το ένα ευρώ του καθενός από εσάς καταφέραμε να αγοράσουμε ένα βιντεοπροβολέα για τις ανάγκες του σχολείου! Η εφημερίδα, λοιπόν, αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να συνδράμουμε –κι εσείς ως κοινωνία κι εμείς ως μαθητική κοινότητα– σε μια (μικρή μεν) βελτιστοποίηση των σχολικών υποδομών, που, όπως ξέρουμε όλοι μας, ο κρατικός προϋπολογισμός δεν καλύπτει...
Πρωτίστως, όμως, αυτή η εφημερίδα παραμένει ο δίαυλος επικοινωνίας μας… Σε αυτό το τεύχος αγγίξαμε αρκετά θέματα που μας απασχολούν ως νεανική κοινότητα, γράψαμε για μουσικούς που μας άφησαν, για μουσικούς των οποίων το έργο θαυμάζουμε, για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης μας και, φυσικά, για τα νέα του σχολείου μας.
Καλή ανάγνωση λοιπόν!
Η συντακτική ομάδα

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου