Τα καινούρια μας μουσικά όργανα ακούγονται... στη Διαπασών!!!

     Με τη δική σας πάντα υποστήριξη καταφέραμε και φέτος να στηρίξουμε κι εμείς με τη σειρά μας το Μουσικό Σχολείο, που τόσο αγαπάμε...!
     Σ’ αυτό το τέταρτο και τελευταίο τεύχος για τη φετινή σχολική χρονιά οφείλουμε για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσουμε για τη σταθερότητά σας ως αναγνωστικό κοινό στη δημοσιογραφική μας προσπάθεια, χωρίς την οποία δεν θα είχαμε καταφέρει να συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο, αλλά και να προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι!
     Με τη συνδρομή του καθενός από εσάς αγοράσαμε φέτος μουσικά όργανα για το σχολείο μας και γι’ αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που ήσασταν για μια ακόμη χρονιά συνοδοιπόροι σ’ αυτό μας το ταξίδι.
     Έχουμε ήδη παραλάβει το ακορντεόν μας, ένα μαντολίνο, ένα νταούλι, ένα καχόν και μια σειρά μικροφώνων, ενώ αναμένουμε το καινούριο μας μεταλλόφωνο...!!!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, ωστόσο, οφείλουμε να εκφράσουμε και προς τους καθηγητές κ. Πέτρο Τσολάκη και κ. Μαρία Τερζή, οι οποίοι στήριξαν με πολλούς τρόπους αυτήν την προσπάθεια!

Σας ευχαριστούμε!
Τα καινούργια μας μουσικά όργανα: ακορντεόν, νταούλι, καχόν, μαντολίνο!

Τα καινούργια μας μουσικά όργανα: μεταλλόφωνο, καχόν! Και πυκνωνικά μικρόφωνα για τις συναυλίες μας!Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου