Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

«Μαθητές Αγορητές»

Στη Θεσσαλονίκη, στις 17 και 18 Μαρτίου 2018, θα πραγματοποιηθούν Πανελλήνιοι Μαθητικοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης «Μαθητές Αγορητές» στην ελληνική γλώσσα. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων «Απόστολος Παύλος» και θα αφορά μαθητές Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Ελλάδα, αλλά και σχολεία της ομογένειας.

Οι αγώνες θα διαρκέσουν για δύο ημέρες (Σάββατο και Κυριακή) κατά τη διάρκεια των οποίων θα διεξαχθούν έξι γύροι, τέσσερις το Σάββατο και δύο την Κυριακή (ημιτελικός και τελικός). Οι μαθητές θα συμμετέχουν σε τριμελείς ομάδες, είτε σχηματισμένες εκ των προτέρων, στην περίπτωση των σχολείων που έχουν ήδη αμιγείς ομάδες, είτε σχηματισμένες την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος, στην περίπτωση που υπάρχουν μεμονωμένοι μαθητές ή σχολεία που δεν μπορούν να συμπληρώσουν μια ομάδα. Για την αξιολόγηση των ομιλητών θα είναι υπεύθυνο ένα «σώμα κριτών», απαρτιζόμενο από ιδιαίτερα έμπειρους κριτές, που θα επιλεγούν μετά από ανοιχτή διαδικασία.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 15/12/2017 έως 15/01/2018 στην ιστοσελίδα www.elart.gr.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου