Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας στο Κ.Π.Ε. Πραμάντων(16/12/2019)





Τη Δευτέρα, 16/12/2019, εικοσιεννιά μαθητές της Α΄και Β΄Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας μαζί με τους συνοδούς – καθηγητές κ.κ. Γιαννούλη Σοφία, Κώτση Μάνθο και Τσολάκη Πέτρο, επισκέφθηκαν το Κ.Π.Ε. Πραμάντων στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τίτλο <<Γλυπτά και ανάγλυφα της Απείρου χώρας, Από το Μουσείο της Γης στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ¨Θ.Παπαγιάννης¨ στο Ελληνικό του Δήμου Β. Τζουμέρκων.




             Εκεί μας υποδέχθηκαν και μας ξενάγησαν οι αξιόλογοι και άριστα καταρτισμένοι συνάδελφοι – εκπαιδευτικοί, κ. Κατέρη Κατερίνα και κ. Ντίκου Ειρήνη. Οι μαθητές μας γνώρισαν τα εκθέματα, πήραν μέρος σε επιμορφωτικές δραστηριότητες, δημιούργησαν με ανακυκλώσιμα υλικά το δικό τους μουσικό ρομπότ και μελέτησαν το ανάγλυφο της περιοχής παρατηρώντας το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων, τους ορεινούς όγκους των Τζουμέρκων, τη χαράδρα του Αράχθου και το περίφημο μοναστήρι της Τσούκας.









              Προς ανταπόδοση της φιλοξενίας οι μαθητές μας με το συνάδελφο μουσικό κ. Τσολάκη Πέτρο είχαν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μουσικό σχήμα, που ξεσήκωσε όχι μόνο τους οικοδεσπότες μας αλλά και τους έξι λιλιπούτειους φίλους μας, μαθητές του δημοτικού σχολείου που συστεγάζεται με το μουσείο ¨Θ. Παπαγιάννης¨.





             Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διήμερη επίσκεψή μας στο χωριό των Πραμάντων………………….την άνοιξη!!!!!!!!






Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου