Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ!!!

 Το Μουσικό σχολείο Πρέβεζας, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού, συμμετείχε στη σχολική σκυταλοδρομία με θέμα "Τρέχω για το ΕΥ", τρέχοντας για την ΕΥγένεια, σε μια συμβολική διαδρομή 1000 μέτρων. Συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι μαθητές του ΜΣΠ, θέλοντας να μεταδώσουν το μήνυμα της Ευγένειας ως επιδιωκόμενη στάση ζωής στον αθλητισμό αλλά και στην καθημερινή ζωή μας. 

"Αναζητάμε τις πραγματικά αληθινές σχέσεις, το αληθινό ενδιαφέρον, λέμε ΟΧΙ στην αγένεια και την ψεύτικη ευγένεια. Δουλεύουμε με τον εαυτό μας καθημερινά για να διατηρήσουμε την προσωπική και συναισθηματική ισορροπία μας. Θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για μας και τους άλλους. Οι αγενείς άνθρωποι πιστεύουν ότι οι άλλοι θα αλλάξουν για αυτούς. Οι ευγενικοί άνθρωποι έχουν ενσυναίσθηση. ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ!!! Το σχολείο  μας μπορεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο " είναι το μήνυμα που στέλνει το σχολείο μας με τη συμμετοχή του. 

Η συμμετοχή του σχολείου μας στη δράση συμπεριλάμβανε και τη δημιουργία ενός video το οποίο μπορείτε να το παρακολουθησετε στη διεύθυνση:


https://youtu.be/np2Dk5MsTWA?si=iATwGVZ2lIH7wXeK


Δημιουργός του video είναι o Χρυσοβαλάντης Δαρδαμανης, μαθητής της Α Λυκείου του ΜΣΠ.

Υπεύθυνος καθηγητής της δράσης είναι ο Αντύπας Κωνσταντίνος, καθηγητής φυσικής αγωγής.

Στην όλη προσπάθεια συνέδραμαν οι Γιαννουλάτου Πανωραια και Ζέρβα Μερόπη, φιλόλογοι.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου