Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Διαγωνισμός European Money Quiz


Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) https://www.hba.gr/info/emq έχει αναρτηθεί όλο το υλικό για το European Money Quiz (EMQ), στο οποίο δύνανται να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων της χώρας. Το European Money Quiz είναι ένα παιχνίδι γνώσεων για το Χρήμα και έχει διαμορφωθεί με στόχο να αποτελέσει εργαλείο:
-  για τη βελτίωση του χρηματοπιστωτικού εγγραμματισμού μαθητών ηλικίας 13-15 ετών και
- προετοιμασίας για τους Διαγωνισμούς μεταξύ τάξεων που θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Δεύτερος Εθνικός Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019, στις 10:00 π.μ. και ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, την Τρίτη 7 Μαΐου 2019.
Στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό θα συμμετάσχουν, εκτός της Ελληνικής, οι νικήτριες τάξεις των αντίστοιχων εθνικών διαγωνισμών από τις χώρες: Αλβανία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία.
Τα Γυμνάσια που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να συμβουλευθούν το κάτωθι χρήσιμο υλικό:

Η αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο e-mail: sziakou@hba.gr ή στον αριθμό fax: 210 3646122 το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου